Fintorp
Nu framtidssäkrar vi Fintorp tillsammans!

Fintorp
Välkommen till Fintorps projektsida!
Nu är det snart dags att fiberansluta Fintorp till Citynätet, men för att göra detta möjligt krävs det att ni som bor där visar ett stort engagemang. Det vi menar är att om ni ser att grävaren behöver en hjälpande hand eller sitter i en svårsits fråga om han behöver hjälp. För det viktigaste är att alla får ett bra samarbete varandra.
gray Beställning
Möjliga anslutningar: 58 st
Nu framtidssäkrar vi Hult tillsammans!

Välkommen till Hults projektsida!
Nu är det snart dags att fiberansluta Hult till Citynätet, men för att göra detta möjligt krävs det att ni som bor där visar ett stort engagemang. Det vi menar är att om ni ser att grävaren behöver en hjälpande hand eller sitter i en svårsits fråga om han behöver hjälp. För det viktigaste är att alla får ett bra samarbete varandra.

Information Fintorp

Senast uppdaterad: 2019-04-01
Hej Nu är det snart dags att fiberansluta Fintorp till Citynätet, men för att göra detta möjligt krävs det att ni som bor där visar ett stort engagemang. Det vi menar är att om ni ser att grävaren behöver en hjälpande hand eller sitter i en svårsits fråga om han behöver hjälp en kort stund. Att vi på Citynätet får ett bra samarbete med er som bor i samhället Fintorp oc...
Kontaktpersoner för Fintorp
  • Citynätet i Nässjö Kundservice
    , 0380-55 78 80